Hur man installerar en OR-Fab Tire Carrier

Den ELLER-Fab Tire Carrier är en gunga ut reservdäck mount för att gå på baksidan av CJ7, Rubicon och Wrangler stil Jeep 4x4 fordon. De mount gungor öppna för att möjliggöra snabb åtkomst till bagageutrymmet av Jeep utan att ta bort däcket. Jeep ägare släpper bara en spärr och skjut däcket montera bort från luckan, ungefär som att öppna en dörr. Installationen kit levereras med fäste, samt den egenutvecklade borr behövs för att installera det. Saker du behöver
ELLER-Fab Tire Carrier Kit
Ström Vinkelborrmaskin
2-tums träkloss för 1-tums hål såg
Ratchet och 8mm socket
insexnyckel

Visa fler instruktioner
1

bort reservdäcket från baksidan av Jeep. Ta bort den tredje bromsljus, som är det mittersta ljus som sträcker sig upp från centrum av luckan dörren. Använd insexnyckeln för att ta bort det. Pop genomföringen håller trådskabeln och dra ledarkabel ut 6 inches.
2

Öppna bakluckan och ta bort den övre och undre plastskydd från gångjärnen på bakluckan och kroppen av fordonet. Lossa fästskruvarna på bakljusen och ta bort dem från Jeep. Dra ut skum liner på insidan av bakluckan. Addera 3

in en 2-tums träkloss mellan bakluckan och stötfångaren. Skruva loss gångjärnen från bakluckan med hjälp av en borrmaskin. Ta bort gångjärnen och ställ dem åt sidan. Placera OR-Fab gångjärn Tire Carrier på fästena Jeep gångjärnet och sätt en 8mm bit på borren. Borra upp hålen till 8mm dimension.
4

Stapla bakluckans gångjärn, distanser, gångjärn distanser plattan och gångjärn plattan tillsammans i denna ordning och använda borren för att skruva dem på plats i den Jeep .
5

Placera 8mm installera bultarna på insidan hörn hålen på gångjärnen och bultarna i läge med 8mm hylsa och spärrskaft. Placera nästa uppsättning installera distanser i slutet av gångjärnen och skruva fast gångjärnet armaturer med 8mm hylsa och spärrskaft. Placera satsens landning blocket på mitten av gångjärnen och använd en 1-tums bult att fästa till fästet.
6

Lyft fästet barer upp och på gångjärnen. Har en vän bistå och anpassa fästen till gångjärnsplattor i slutet av gångjärnen. Placera skruvarna och brickorna på plattorna och skruva OR-bana barer Carrier i gångjärnen.
7

Slip plasten täcker över gångjärn barer och stänga bakluckan. Montera däcket på mitten av stället vid bulten dubbar. Sväng porten stängd och tryck på låsknappen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89365.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.