Dubbla ljuddämpare Tips

Dubbel, eller dubbel, ljuddämpare tips finns för många bilar. Termen kan hänvisa till en enda spets som delar raden av avgaserna i två utlopp hål, eller två enda hål tips för dubbla ljuddämpare. Den del du behöver för din bil beror på stilen i ditt fordon och önskat utseende. Material

Innan du väljer en ljuddämpare eller avgasrör, spets, överväga material. Basmaterialet är typiskt stål, men ytbehandlingar inkluderar polerat rostfritt stål och trippel förkromning. Polerat rostfritt stål ger bästa hållbarhet och slitstyrka av de två ytbehandlingar. Dock ger förkromning tipsen en spegelblank yta. Välj det material baserat på dina körvanor. Om du kommer att köra off road eller på grusvägar, är det bästa valet förmodligen rostfritt stål.
Dual-Bore tips

Oavsett om din bil har en enda ljuddämparen eller två halsdukar, kan du ansluta dubbla lopp tips. Dessa tips tar enda rad av avgaser och dela den i två utlopp hål. Från utsidan ser det ut som om fordonet har två avgasrören. Om din bil har en enda avgasrör och ljuddämpare, ger en dubbel spets utseendet av ett högpresterande dubbla avgassystemet. För dubbla avgassystem, kommer en dubbel-borrning spets ger fyra avgasrör.
Single-Bore tips
p Om ditt fordon har två avgassystem, du kan köpa två av samma enda avgassystem tips, ett för varje ljuddämparen. Detta ger dig ett mycket bredare urval av tips. Single-bore avgassystem tips kommer i ett antal olika stilar, inklusive det breda hålet (där utloppsborrningen är mycket bredare än inloppsborrningen), rektangulära, triangulära och rundade tips. Storleken och formen på utloppet hålet påverkar inte bilens prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88863.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.