Hur man tar bort en sköld på en 4Runner

Toyota 4Runners och Tacomas är tillförlitliga sport - utility fordon , marknadsförs av Toyota som terränggående bilar . För att upprätthålla denna bild , vissa tillbehörspaket som 4Runners och Tacomas inkluderar en bugg sköld . När du har köpt din bil , kanske du väljer att ta bort skölden av estetiska skäl eller kanske du väljer att byta ut bugg sköld själv om den spricker eller om det blir för smutsigt . Efter dessa enkla steg kan du ta bort din sköld . Saker du behöver
5/32 borr
borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två plast monteringstapparna på motorhuven på din bil . Kontrollera att de monteringstapparna inte redan löst nog att skruvas eller dras ut för hand . Efter år av användning , kan den bugg sköld eventuellt avlägsnas utan hjälp av borrkronan . Om detta är fallet , helt enkelt ta bort stiften att lossa bugg sköld .
2

Bifoga en storlek 5/32 borr till din borrmaskin . Borra ett hål genom centrum av båda fästbultarna . Se till att någon stödjer bugg sköld underifrån så det inte faller till golvet och spricka .
3

Dra stiften ut att lösgöra bugg sköld . Ställ din bugg sköld försiktigt på marken . Om skölden var oskadd i processen , kan tillbehöret kan anbringas på nytt till en annan bil med nya monteringspinnar för vidare användning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89604.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.