Hur ansluter jag en dragkrok till en 1970 Pontiac Catalina?

Det finns många goda skäl till att vilja fästa en dragkrok till din Pontiac 1970 Catalina. Kanske du behöver transportera det en kort sträcka för reparation, eller om du vill att bogsera den bakom en RV så att den är tillgänglig för korta resor när du når din destination. Eftersom det finns praktiskt taget inga dragkrokar på marknaden som är särskilt utformade för denna modell, är den bästa metoden att använda en justerbar universell dragkrok avsedd att användas med nästan alla bilar. Saker du behöver
Justerbar dragkrok
Drill
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Lossa justerbultarna på dragkroken med skiftnyckel så att de justerbara armarna kan röra sig fritt. Mät det minsta och största bredd av armarna. Dessa bredder kommer att vara viktigt när man väljer en monteringsplats på Catalina.
2

Dra ut låspinnarna som håller fästena på plats. Ta bort fästena från dragkroken. Addera 3

Lokalisera två platser för fästena under stötfångaren på Catalina s ram. De monteringsplatser måste vara centrerad på bilen och på lika avstånd från varandra. De måste också kunna stödja hela fordonets vikt och ge tillräckligt utrymme för dragkrok att röra sig fritt.
4

Placera fästena mot ramen i sina avsedda platser och använda en penna för att markera mitten av varje hål. Dessa märken kommer platserna för dina bultar.
5

Borra ett hål i varje markerad plats för bultarna. Se till att använda lite avsedd för borrning av metall.
6

Placera fästena på plats och använd skiftnyckel för att skruva fast bultarna på plats. Se till att alla skruvar är åtdragna och att fästena är solid.
7

Anslut varje arm av dragstången till ett fäste och sätta låstapparna hålla den på plats. Dra åt justerbultarna att låsa armarna i läge. Anslutning av dragkroken är nu lika enkelt som att ta bort eller sätta låstapparna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89432.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.