Hur man installerar ett Hood prydnad på en Mercury Grand Marquis

Du hittar huv ornament på många antika och veteranbilar. Mercury Grand Marquis är en klassisk bil att installera en huv prydnad på. De flesta Mercury Grand Marquis modeller har inte en plats för en huv prydnad, så man kommer att behöva skapas. Installationen av en huv prydnad på en Grand Marquis är rättfram och kan utföras av ägaren. Saker du behöver
Drill
Borrspetsar
3/8-tums Ratchet och uttag
Hood prydnad
Måttband
Tape
Marker
Show Fler Instruktioner
1

Placera en tejpremsa i framtiden platsen för huvprydnad.
2

Använd ett måttband för att vara säker på att bandet är centrerat på huva. Markera platsen med en markör.
3

Använd ett måttband för att få mätningen av området mellan de två monteringshålen på huvprydnad. Ta måttet mellan de två monteringshålen och dela det med två för att få mitt mätning av huven prydnad.
4

Markera mätningarna från huven prydnad på bandet ligger på huven. Var noga med att dubbelkolla dina mått eftersom detta kommer att vara där du kommer att borra i huven på bilen.
5

Borra hål i huven på bilen. Börja med en mindre borr och gradvis flytta till en större tills du får en storlek som är något större än de bultar som håller huven prydnad.
6

Ta bort tejpen från huven.

7

Installera prydnad till köksfläkten med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra åt bultarna för prydnad tills det känns fäst huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88746.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.