Hur man installerar ett Center Cap

Installera ett centrum locket på ett hjul är relativt lätt, eftersom den snäpper fast med liten ansträngning. Ta bort de ursprungliga center caps, kan dock vara lite svårare. Denna process kan vara relativt lätt och tar några sekunder, eller det kan krävas att ta bort hjulet helt. Det finns ingen enhetlig process, eftersom alla center lock är annorlunda. Du kommer att vilja göra detta av två skäl: antingen du vill anpassa utseendet på dina hjul, eller du har köpt ett fordon används och du vill återställa de ursprungliga delarna. Saker du behöver
Centerkåpa borttagningsverktyg
Däck järn
Bil jack
Visa fler instruktioner
Ta bort den gamla Kepsar
1

Utvärdera center lock som du vill börja med. Om du ser två små hål, då processen kommer att vara relativt lätt. För in spetsen på ett center cap borttagningsverktyg till en av småhål, och långsamt, men bestämt, spak locket ur hjulet. Mängden kraft beror på om du vill behålla locket eller inte.
2

Infoga centrum cap borttagningsverktyg mellan kanten av locket och hjulet själv. Se om det finns något att ge. Prova detta med två verktyg för borttagning på motsatta sidor av locket. Bänd ut det. Återigen beror mängden använt kraft huruvida du något emot om locket är skadat. Prova detta med två platt huvud skruvmejslar, men försöker detta kunde möjligt skada hjulet.
3

Palla upp fordonet när du hittar en lämplig domkraft poäng för hjulet i fråga, om du fortfarande kan inte få locket ur hjulet.
4

Avlägsna muttrarna med ett däck järn.
5

Dra av hjulet från bilen. Hjulet vikt kommer mycket av fälg-och däckdimension, och lastbilar och terrängbilar kommer naturligtvis att vara tyngre. Du kan behöva hjälp med tyngre hjul.
6

Knacka ut centrum mössa med däck järn, vrida ratten så att du tittar på dess baksida.

Installera en ny Cap
7

Placera låsringen inne i centrum cap. Det bör lätt passa, och till skillnad från en navkapsel, inga clips behövs för att hålla den på plats. Detta är en enkel metall hoop som kommer med mitt lock, och det kommer att hjälpa till att hålla locket i hjulet.
8

Placera mitten locket över hålet i mitten av hjulet.

9

Skjut locket på plats.
10

Upprepa avlägsnande och installationsprocessen på de återstående hjulen. Om du var tvungen att ta bort hjulet för att komma i centrum mössa, kommer detta att innebära montering av hjulet igen, återförslutning klackarna med ett däck järn och vrida veven på domkraften att sänka bilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88612.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.