Hur får man en tavla Specialty licens i Kentucky

registreringsskyltar behöver inte vara så vanliga längre. I Kentucky, få en tallrik specialitet licens är lika enkelt som att surfa på nätet för en, samla berättigande dokumentation från godtagbara källor, besöker ditt län kontorist kontor och fylla i de blanketter som krävs. Instruktioner
1

Logon till Kentucky: s officiella hemsida ky.gov.
2

Klicka på "byråer", "Division of Motor Vehicle Licensing," "KY Vehicle Information, "och" registreringsskyltar. "Addera 3

igenom plattorna specialitet licens tillgängliga för invånarna i Kentucky. Välj mellan fristående högskola, universitet, militären och speciella utfärda registreringsskyltar.
4

Läs över behörighetskrav, relevanta reviderade stadgar och avgifter. Ägna särskild uppmärksamhet åt "anmärkningar" och "steg krävs" delar av beskrivningen som dessa avsnitt detalj de åtgärder som krävs för att få plattorna specialitet licens.
5

Samla berättigande information. Vi hänvisar till "åtgärder som krävs" för att avgöra var du krävs för att få din rätt information. Divisionen kommer inte att acceptera berättigande verifiering från andra källor än de som nämns i "steg krävs" avsnittet.
6

Besök ditt län kontorist kontor med dina former berättigande verifiering.
7 < p> Present nuvarande identifiering och formulär för stödberättigande till länet kontorist. Begär en ansökan om specialitet registreringsskylten som du är intresserad av att få.
8

Fyll i ansökan i länet kontorist närvaro. Skicka in de blanketter och betala alla tillhörande avgifter.
9

Få meddelande om att din specialitet registreringsskyltar finns tå hämtas inom några veckor.
10

Gå till länet kontorist kontor och få dina tallrikar specialitet licens. Underrättas om förnyelse tidsfrister vid mottagandet. Klistra inga nya etiketter eller dekaler som kan medfölja plattan specialitet licens och användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87764.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.