Konvertera R33 till R34

Nissan gjort flera ändringar i sin Skyline modell mellan den fjärde generationen, känd som R33, och den femte generationen, känd som R34. Om du är en bil entusiast som äger R33, tillverkade från 1995 till 1998, kanske du vill modifiera din bil att likna den senare modellen, tillverkad från 1999 till 2002. Även om du inte kanske kunna förkorta kroppen som Nissan gjorde, genom tillsats av en eftermarknad bodykit, kan du ge din R33 allmänna utseendet på R34. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

köpa en av flera organ kit tillgängliga från eftermarknaden-utrustning företag såsom VIS Racing eller VeilSlide. Sådana satser innehåller gjuten, förstärkt kolfiber eller glasfiber plastdelar. Beroende på utrustning, inklusive delar kommer att ersätta de främre och bakre stötfångare, huv och skärmar fram. Sidan och bak kjolar samt en bakre vinge, kan också ingå. För en mer skräddarsydd look kan R33 ägare försöka förvärva de olika mods individuellt, snarare än att lägga dem alla på en gång genom ett kit.
2

Ta beståndet R33 delar som du kommer att ersätta. Delar såsom främre och bakre stötdämparna är fäst med skruvar, som kan tas bort med en kvalitet skruvmejsel av lämplig huvudet typ. De flesta kit arbetar med beståndet hårdvara, såsom stötfångare skruvar och gångjärn huva, så inte kassera dessa delar.
3

Bifoga reservdelar såsom stötfångare, fendrar och din nya huva, återanvända beståndet hårdvara.
4

Lägg delar som inte är standard på R33 som sido-och bakre kjolar, antingen med dubbelhäftande tejp eller självgängande skruvar. Använda tejp kan vara mindre säkert än att använda skruvar, men det undviker behovet att fylla och korrigera delar på skruvarnas placering.
5

Tape utanför kanterna på R34 reservdelar, och prime och måla nya delar i önskad färg, antingen matcha eller kontrast med beståndet karossens färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89718.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.