Hur Hook Up Brake Lights på en Trailer

Alla trailers kräver bromsljus och blinkers för att vara juridiskt manövreras. Du kanske vill bifoga en släpvagn till bilen för att flytta något som inte får plats i en bil. Installera en uppsättning lampor är en enkel process som tar mindre än en timme. Saker du behöver
kabelskalare fräsar
Wire
Trailer ljus kit inklusive skarva kontakter, självgängande skruvar, kablage och ljus
Drill
Visa fler instruktioner

1

Montera lamporna på baksidan av släpet. Använd fästelement som ingår med lampor. De flesta fästen är självgängande metall skruvar som du måste installera med en borrmaskin, men kolla tillverkarens anvisningar.
2

Lägg ut kablaget och placera den på ett sådant sätt att det inte skadas av alla laster du kommer att bära eller genom någon väg skräp du kan stöta på. Det är oftast en bra idé att köra det från framsidan av trailern till baksidan, längs ett strukturellt stöd som ramen av trailern. Addera 3

Fixera ledningsnätet med buntband .
4

Klipp trådarna leder till bromsljusen till en sådan längd att de når anslutningspunkten utan att vara alltför lång.
5

Strip om 1/2- tum av tråd, använda din tråd strippor.
6

in kabeln ledningsnätet och tråden kommer från en av de två lamporna i en Skarvhylsa, som ingår i satsen. Crimp kontakten med kabelskalare.
7

Upprepa steg 4 till 6 med andra ljus. Dessa kommer att vara färgkodade. Vanligast är den vänstra ljuset indikeras med en gul tråd och rätt ljus indikeras av en grön tråd, men konsultera tillverkarens instruktioner för detaljerna.
8

Fäst jordledningen till ram släpvagn med en plåtskruv. Observera att kretsen inte blir komplett utan detta steg.
9

Lämna flera meter tråd på framsidan av trailern som tillåter dig att göra anslutningen till bilens släp plugg. Generellt släpet kontakten ligger vid skumt, men konsultera bilens instruktionsbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88696.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.