Konvertera Strålkastare Jeep Runda

Strålkastarna på din Jeep kan vara antingen runda eller fyrkantiga. Om du konverterar runda strålkastare till fyrkantiga sådana, behöver du en konverteringssats. Detta innebär normalt att ersätta gallret också. Vissa eftermarknaden delar leverantörer kommer att sälja ett "kit", som faktiskt omfattar två separata delar: ersättning galler du behöver och församlingarna strålkastare. Många gånger måste du ringa till företaget direkt och ha det ihop ett kit för din Jeep från de olika delarna av företaget har tillgängliga. Du behöver nya strålkastare lökar också eftersom lökarna som gjorts för en runda strålkastare kommer normalt inte passar för en annan strålkastarhuset typ. Medan processen och delar konvertering kommer att vara lika för alla jeepar, universella fästen passar sällan, liksom en direkt-fit reservdel gjort för din Jeep. Saker du behöver
Strålkastare Ombyggnadssats
Replacement strålkastare lökar
Cross-punkt skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Jeep och koppla den negativa batterikabeln. Lossa muttern på kabelklämman kör till den negativa batteripolen och dra klämman från batteripolen.
2

Ta bort skruvarna som håller strålkastarhuset på plats med en skruvmejsel. Skruvarna är på baksidan av strålkastarhuset församling.
3

Skjut husanordningen framåt och ta bort strömkontakten från baksidan av strålkastaren ballast.
4

Ta bort skruvarna som håller den främre gallret på plats och dra gallret utanför framsidan av Jeep.
5

Installera den nya grillen och pannlampan. Installationen är den omvända för flytt.
6

Anslut batterikabeln till batteriets minuspol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88182.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.