Hur till Mount Side Rails på en Jeep Wrangler

Jeep Wrangler är avsedd att tas off road och i processen, kan det få stryk. Ett sätt att skydda den sida av Jeep från skador är att installera en uppsättning av rörformiga sidoskenor till Jeep. De sidostyckena kan fungera som ett skydd för sidorna av din Jeep och de kan också fungera som ett steg. Om du vill montera en uppsättning av sidostyckena till din Jeep Wrangler, kan du göra det i ungefär en timme. Saker du behöver
Fotstegskyddsstång kit
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums momentnyckel
Visa fler instruktioner
1 < p> Ligg under jeep och lokalisera de fyrkantiga hålen i chassits undersida mellan motorfästen som har hål flankerande varje sida. För in muttern klipp genom det fyrkantiga hålet så den gängade änden av klippet är inuti kroppen och hålen är i linje.
2

Montera fästen ingår i satsen så att en av tjänsterna på fästet är i linje med muttern klippen och de andra två är i linje med hålen i rockers. Montera skruvar och muttrar ur satsen på monteringsverktyg med bara händerna.
3

Haka den andra uppsättningen av fästen på den första uppsättningen med händerna. Lyft sidorören upp på fästen och bulta fast dem på plats med hjälp av hårdvara från satsen.
4

Rikta sidorören mot kroppen så att de ser rätt, sedan dra ner monteringsverktyg med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra åt bultarna på sidorören till 8 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel, och bultarna på fästen till 16 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89284.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.