Hur man installerar en fiberkabel i en Nissan Titan

Bogsering din Nissan Titan bakom en husbil eller annat fordon kräver en dragkrok. Kräver dock dragkrok fästen anpassade för din modell av Titan. Om de fästen inte är installerade, kommer du inte att kunna korrekt bogsera fordonet. För att göra detta måste du montera fästena på Titan genom att gå till bildruta som är bakom den främre stötfångaren på fordonet. Saker du behöver
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Wrench
Visa fler instruktioner Review bort Frontspoiler
1

Hitta de plastclips som finns på toppen och botten av gallret. Fyra är längs toppen och tre är på undersidan. Vänd dem moturs med en skruvmejsel och sedan dra ut gallret.
2

Hitta de två skruvarna på insidan av den övre stötfångaren och två på det rikligt sidan hängslen. Bultarna är på sidorna av stötfångaren. Ta dessa med en hylsnyckel.
3

Lossa elkontakten från dimljus, om de är utrustade på ditt fordon. Hitta de två stötfångarens skruvar som är bredvid dragkrokar. Ta dessa med hylsnyckel.
4

Ta bort stötfångaren från fordonet genom att dra den framåt. Addera Installera monteringsfästen
5

Ta bort de två bultarna som används för att säkra de dragkrokar till ramen med hylsnyckeln. Dessa kommer att installeras senare. Huvudmottagaren hängslen över monteringshålen på varje sida av ramen
6

Place. Placera en låsbricka över bultarna och infoga dem i monteringshålen. Dra åt bultarna med hylsnyckel.
7

Sätt en distans över en dragkrok montering bolt. Sätt in den genom botten av mottagaren hängslen och fästen på hasplåten. Dra åt bulten med hylsnyckel.
8

Placera mottagaren hängslen på ramen och markera platsen för monteringshålen med en tuschpenna. Borra ett hål i ramen på de varumärken med borrmaskin.
9

Passa monteringshålen på mottagaren hängslen med hålen i ramen. Sätt i en bult i vart och ett av hålen. Placera en låsbricka och en mutter på bulten. Dra åt muttern med en skiftnyckel.
10

Placera huvudsakliga mottagaren stag på ramen på framsidan och baksidan. Markera platsen för bulthålen med filtpenna. Borra monteringshålen i ramen med borrmaskin.
11

Placera huvudsakliga mottagaren stag över monteringshålen. Placera mellanlägg mellan ram och huvudsakliga mottagare stag. Sätt i en bult genom mottagaren stag och ramen, sedan placera en låsbricka och en mutter på bulten. Dra åt muttern med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89258.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.