Hur får man en personlig registreringsskylt i New Jersey

New Jersey officiella statliga webbplats ger förare med ett högteknologiskt sätt att beställa personliga registreringsskyltar. Bara logga in och följa steg-för-steg-skärmar för att beställa din nya personliga registreringsskyltar. Du kan även lägga till en ny design på den för att lysa upp det! Instruktioner
1

Logga in på state.nj.us.
2

Klicka på "Transport och Motor Vehicles", "Motor Vehicle kommissionen", "Fordon" och " Beställ personliga skyltar. "Addera 3

Registrera för ett MyMC användare kontonummer.
4

Få ditt användar-ID och lösenord i mail.

5

Besök "Beställ personliga skyltar" hemsida på state.nj.us igen.
6

Starta skärmen genom att klicka på "Kom igång".
7 < p> Ange ditt användar-ID, körkort nummer och de 4 sista siffrorna i ditt personnummer för att kontrollera detta. Klicka på "Fortsätt."
8

Läs över Villkoren för att beställa personliga registreringsskyltar på nätet. När du är klar och förstå villkoren, klicka på "Fortsätt."
9

Kontrollera att du är den nuvarande ägaren av fordonet. Ange din bils aktuella registreringsnumret. Klicka på "Fortsätt."
10

Välj en ny bakgrund design för din tallrik. Klicka på "Fortsätt."
11

Ange alfanumeriska tecken kombinationen för din personliga registreringsskylt. Följ reglerna på skärmen för din personliga registreringsskylt meddelande och klicka på "Fortsätt" när du är klar.
12

Review hur din nya, personlig registreringsskylt budskap och ser design. Om du är nöjd med plattan, klicka på "Beställ Plate." Om du vill göra ändringar, klicka på "Ändra Plate."
13

Ge din faktureringsinformation, inklusive kreditkortsnummer, faktureringsadress, leveransadress och e-postadress. Tryck på "Fortsätt" för att skicka din personliga beställning registreringsskylt.
14

Bekräfta din beställning. Skriv ut skärmen för din bokföring.
15

emot din personliga registreringsskyltar med posten. Använd omedelbart efter mottagandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87748.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.