Hur att ta steget Pads Off Nerf Bars

Om du kör en stor pickup eller SUV , det finns en god chans att du kan ha en nerf bar . En nerf bar är krom eller aluminium bit metall som är monterad längs botten av dörren och ram av ditt fordon och används för att kliva upp för att komma in i bilen . En dyna gjord av en hårdgummi eller plast är centrerad i mitten av nerf bar och placeras där så foten inte glider när du kommer in i fordonet . Det finns olika Nerf bars med olika step-up pads , så borttagningen kan variera beroende på vilken typ du har . Instruktioner
1

Park din lastbil eller SUV på en plan , jämn yta och sedan engagera nödbromsen .
2

Inspektera din nerf bar , särskilt där steget pad är och hur den är monterad. Du kanske måste titta under baren själv för att se om det finns någon monteringsverktyg , som en skruv eller bult på undersidan av ribban .
3

Använd en skruvmejsel eller en socket set för att avlägsna eventuella skruvar eller bultar som håller steget pad till nerf bar underifrån . När skruvarna eller bultarna tas bort , dra steget pad upp och av . Om det inte finns några skruvar eller bultar går vidare till nästa steg.
4

Bänd en platt skruvmejsel under läppen av dynan och försiktigt bända den uppåt. När det börjar lossna , glida fingrarna under läppen av steg dynan och dra den med kraft rakt uppåt för att ta av plattan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89575.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.