Hur man installerar Buick släpvagnskablage

Buick är en division inom General Motors som främst är inblandade i produktionen av full storlek sedans och delning. På grund av den stora vikt och fotavtryck av dessa fordon, är de tillräckliga bogsera plattformar för små-och medelstora släp. Ingen Buick sedan producerades med en bogserlina paket, och på korsningarna är endast tillgänglig som en extra kostnad alternativ, så ingen är fabriksmonterade med en kabelstam för släp. Dock är eftermontering en Buick med en platt fyra stift skumt, tillgänglig från de flesta bildelar butiker och lastbilen gången för de flesta lagerlokaler hem förbättring, ett okomplicerat projekt. Saker du behöver
Skruvmejsel Harness
(tillval) katalog Elektrisk borr (tillval) katalog kabelskarvar
Visa fler instruktioner
1

Hitta kablagen betjänar Buicks baklyktorna. Beroende på modell och år för Buick som eftermonteras, kan detta innebära något mer än att lyfta bort paneler av mattan från varje sida av bagageutrymmet. Alternativt kan det vara nödvändigt att ta bort hårdplast paneler från de inre sidoväggarna i lastutrymmet, dessa är vanligtvis hålls på plats med två skruvar vardera. Konsultera instruktionsboken specifik för fordonet för detaljerade instruktioner.
2

Hitta en gummipropp vanligtvis insatt låg i bagageutrymmet som är avsedd att dränera reservhjulsbaljan, och byt ut proppen med en gummigenomföring . Det kan vara nödvändigt att ta bort reservhjulet för att lokalisera proppen. Om det inte finns någon propp i modellen Buick som eftermonteras, använd en borrmaskin för att göra ett hål nära mitten av den bakre sidostycket, på en liknande höjd som där bogsera paketet ska monteras. Montera en gummigenomföringen i hålet.
3

Dra fyrledare fäst vid den platta fyra stift skumt inåt genom hålet, och använd buntband för att fästa pluggen till en robust extern ankare såsom en stötfångare mount eller chassi tvärbalk. Split den gröna ledningen från fyra-ledaren tråd inuti lastutrymmet och dra den till baksidan av baklyktan på passagerarsidan. Route de återstående tre ledningarna till baksidan av baklyktan på förarsidan
4

Använd en kabel skarv för att ansluta den gröna kabeln till Buicks högersväng krets bakom ljuset kluster,. Se schemat i baksidan av bruksanvisningen för att lära sig färgkodning av detta och de lämpliga trådarna bakom förarsidan ljus kluster. Använd sedan kabelskarvar för att gå med i släptåg sele vita kabeln till en jordledning, selen bruna kabeln till bakljusen kretsen och selen s gula ledningen till vänstersväng kretsen.
5

Använd buntband för att fästa den inre och yttre bogsera ledningar sele så att de inte är utsatta för skador. Återinför lasten reservhjul vid behov, lastutrymmet sidopanelerna och mattor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89332.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.