Hur man monterar en backup kamera

Backup kameror kan användas för att undvika att olyckor och skador när du backar ditt fordon. Kameran monteras bredvid den bakre registreringsskylten och kan genialt installera med hjälp av befintliga delar av fordonet, inklusive hålen registreringsskylten bultar använder - för montering och vända glödlampa - om makt och att utlösa kameran. Paketen levereras med alla bitar du behöver som skärm, trådar och själva kameran. Saker du behöver
Borr och bits
Skruvmejslar
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta monitorn. Välj en plats på instrumentbrädan som inte skymmer sikten. Använd alkohol för att rengöra ytan och hålla skärmen nedåt. Kör strömkabeln till cigarettändaruttaget.
2

Montera kameran själv. Använd den bakre registreringsskylt: s bultar.
3

Ta plastgjutningen i bagageutrymmet och kör en kabel till backljus krets. Det enklaste sättet att få kabeln från kameran in i fordonet och över till lamporna är att använda licensen hålet plattan ljus, men du kan också borra ett hål. Kontrollera bakom någonstans du borrar.
4

Ta en vända glödlampa från sin sockel. Du kan berätta för backljus eftersom de är de enda med klara glas. Du kan behöva använda din bil bruksanvisning för information om hur du tar bort lampan.
5

Anslut den positiva (röda) kabeln till den röda tråden i backljus krets och den negativa (svarta) till svart negativ i kretsen. Använda vilka elektriska skruv nötter eller låsa adaptern som medföljde i satsen. Du kan behöva följa särskilda instruktioner, till exempel om anslutningen görs med ett system som Scotch-lok.
6

Byt glödlampan i sockeln och testa vända bilen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88235.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.