Rekommenderade Takräcken till en 2000 Isuzu Trooper

Installera ett takräcke på 2000 Isuzu Trooper gör att du kan transportera utrustning och bagage överallt. Oavsett om du går ombord på ett äventyr fyllt road trip, träffa lokala sluttningar eller spår eller spendera dagen på sjön, gör ett takräcke det lätt att ta allt du behöver med dig. Base Takräcken

Inno basen lasthållare som är skräddarsydda för att passa varje enskilt år, märke och modell, vilket gör det till ett idealiskt val för din 2000 Isuzu Trooper. Tillverkad av härdat stål för enastående hållbarhet, innehåller satsen spröjs, fötter och all nödvändig hårdvara och installation är en kick utan borrning eller krävs modifiering. Inno-systemet kan enkelt rymma specialitet fästen för fritids artiklar.

Yakima Q Tower Base system för användning på nakna tak bara. Inklusive fyra torn, två spröjs och alla monterings clips, kommer ingen borr monteringssystem skadar inte din Trooper avslut och är kompatibel med andra Yakima fritids rack. Båda rack kommer med en livstids garanti.
Cykel Takräcken

Varje Swagman Upright Roof Bike Rack bär en cykel och flera rack kan monteras på de flesta fabrik, Thule och Yakima base rack. Thules Big Mouth Bike Rack använder en klämma för att hålla din cykel säkert på plats och enkelt passar på Thule och Yakima rack bas. Du kommer att behöva adaptrar för att passa dem till fabriken rack.

Yakimas Raptor Upright Bike Mount använder ett triangulärt arm fast gripa din cykel downtube och är utformad för att enkelt bära cyklar med skivbromsar eller thru axlar. Uppbackad av en livstids garanti, är Raptor utformad för användning med Yakimas bas rack.
Ski and Snowboard Racks

Inno bedriver tre skid-och snowboard rack bilagor för 2000 Isuzu Trooper, vart kan bära upp till sex par skidor eller fyra snowboards och alla garanteras med en begränsad livstidsgaranti. Thule erbjuder en speciellt utformad snowboardhållare och tre ställningar för antingen skidor eller snowboard featuring inbyggd låsning sytems och garantier livstid. Yakima gör tre skid-och snowboard-rack med en knapp tillgång för enkel lastning och lossning och gummiklädda stötfångare för att garantera maximalt skydd för din utrustning.
Surfingbräda Takräcken
< p> Inno s BoardLocker Surfbräda Rack kan hålla upp till tre korta brädor eller två longboards på främre och bakre vaggor med en gummiklädd kabel av rostfritt stål och ratcheting mekanism för maximal hållbarhet och grepp. Thule 554XT Hang Två Surf Carrier transporterar upp till två brädor på mjuka vaggor med låsbyglar för att säkra dina brädor stadigt på plats. Du kan montera upp till två brädor på Yakimas StrapThang surfbrädeshållare med justerbara axelband och en livstidsgaranti.
Kanot och kajak takräcken

Thule gör sex kajak rack och två kanot bärare, var utformade för specifika behov och alla garanterat att transportera din båt säkert så länge du behöver det till med Thules Livstidsgaranti.

Inno Kayak Rack finns i två versioner. Den låsande version passar en kajak eller en kanot och justeras för att passa vindsurfing brädor, styrelser paddel och surfbrädor, medan den icke-låsande version bär två kajaker på vadderade center stolpar. Yakimas HullRaiser Aero Kayak Rack säkrar kajaker med en sida-montering systemet, medan LandShark kan bära nästan alla typer av vattenskotrar vertikalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89160.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.