Hur man installerar Hood Scoops på en Mustang GT

Sedan de först infördes som en 1965 modell, har Ford Mustangs funnits med en GT-paketet. Även Ford har ändrat innehållet i GT-paketet från år till år, innehåller det oftast fjädring uppgraderingar, extra instrumentering, hög uppgraderingar prestanda, och flera visuella köer styling, såsom spoilers, effekter marken och GT emblem. Vissa GT ägare kanske vill uppgradera sina bilar ännu mer med tillägg av huven skopor. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
Maskeringstejp
Körnare
Hammer
Borr satt
elektrisk skruvdragare borr
ställa
Show Mer Instruktioner
1

Öppna huven på din Mustang. Avlägsna under-huven liner genom att bända ut klämmorna med en skruvmejsel. Placera clipsen åt sidan. Sänk liner från huven och placera den åt sidan. Stäng huven.
2

Placera monteringsmallen för ditt scoop på mitten av huven på den plats där du vill montera den. Tejpa fast mallen på köksfläkten med målartejp. Gör fördjupningar i ytan av kåpan genom att hålla en körnare i mitten av varje monteringshål i mallen och rappa den med en hammare.
3

Ta bort tejpen och mallen från huven. Sätt i en borr i en borrmaskin som är en storlek större än monteringstapparna på scoop. Borra i huven med hjälp av fördjupningar som gjorts med körnare som en guide.
4

Placera skopan på motorhuven, kö monteringsbultarna med de hål du har borrat. Var noga med att inte repa lacken på motorhuven eller scoop. Säkra scoop till huven med målartejp.
5

Öppna huven. Placera brickor över skopan är utskjutande monteringsnitarna genom undersidan av huven och fäst med muttrar över gängorna fingrarna. Dra åt muttrarna med en skiftnyckel i ett korsvis, men inte för hårt.
6

Tryck under-huven foder tillbaka på plats och fäst det med de ursprungliga klippen. Tryck klämmorna i monteringshålen tills de snäpper på plats. Stäng huven och ta bort målarna tejpen från skopan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88395.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.