Konvertera en fyra Plug Pin Trailer till en Seven Pin

Medan vissa bilar är trådbunden att dra en släpvagn, kan inte alla trailers vara inkopplade i varje eluttag. Om du planerar att dra en stor släpvagn, kommer trailern kontakten innehåller ofta sex eller sju elektriska stift. Trailern eluttag som är fabriksinstallerade normalt innehåller endast fyra stift. Därför, för att dra en stor släpvagn, blir det nödvändigt att utnyttja de elektriska anslutningar på fyra-poligt kontaktdon för att installera en sju-polig släpvagnsanslutning. Saker du behöver
Automobile med installerad fyrvägs trailer eluttag
Drill
Plåtskruvar
Skruvmejsel
Sju sätt automotive-sidan kablage
Elektrisk tång
Crimp-typ terminal skarv kontakter
Visa fler instruktioner
1

Borra ett hål under den bakre stötfångaren på nedre vänstra sidan av bilen. Se till att detta hål är inte mer än 4 inches bort från den installerade fyrvägs trailer elektrisk kontakt.
2

Placera ramen på sju-vägs sele så att selen monteringshål ställer upp med hål borrat i stötfångaren. Sätt i skruven i monteringshålet, och dra åt skruven för att hålla selen på stötfångaren. Addera 3

Placera en tråd Skarvhylsa över fyra-vägs uttag gröna tråd. Placera den gröna ledningen från sju-vägs sele i Skarvhylsa, och crimp terminalen att ansluta ledningarna.
4

Placera en tråd Skarvhylsa över fyra-vägs uttag gula tråd. Placera den gula ledningen från sju-vägs sele i Skarvhylsa, och crimp samman trådarna.
5

Placera en tråd Skarvhylsa över fyra-vägs uttag vita tråd. Placera den vita kabeln från sju-vägs sele i Skarvhylsa, och crimp kontakten för att göra den elektriska leden.
6

Placera en tråd Skarvhylsa över fyra-vägs uttag bruna tråd. Placera den bruna kabeln från sju-vägs sele i Skarvhylsa, och crimp samman trådarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89097.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.