Hur Wire en Modulite

De Modulite Tail Light Converter gränssnitt multiplexkretsarna elektroniska bakljus av samtida fordon med standard två-lätta släpvagnar för bogseringsändamål. Den har en integrerad enhet krets omvandlare med kortslutningsskydd och är kompatibel med fordon med pulsbreddsmodulering för belysning. Drivs direkt från bilens batteri, drar apparaten ingen ström från bilens känsliga lätta kretsar. Den Modulite Bakljus Converter passar fordon med LED eller vanliga glödlampor. Saker du behöver
Borrmaskin
3/32-inch borr
Skruvmejsel
Avbitartång
Wire VECKARE
Visa fler instruktioner
1

Hitta en lämplig plats för placering av omvandlaren i bålen nära vänster bakljus.
2

Borra ett hål i stammen kroppen som en jordpunkt. Skrapa eller slipa bort all rost runt hålet för att säkerställa en god jordkontakt.
3

Fäst den vita kabeln från omvandlaren till jordpunkten med öglan i änden av tråden och den medföljande skruven.
4

Koppla bort fordonets batteri kabeln från batteriets minuspol.
5

Crimp en ringkabelsko till ena änden av den inbyggda säkringshållaren. Ta bort säkringen från säkringshållaren, och bifoga säkringshållaren till den positiva batteripolen.
6

Mata en 12-gauge wire från säkringshållaren genom det inre eller under fordonet till omvandlaren rutan i bagageluckan. Pressa den 12-gauge wire till säkringshållare tråd med de medföljande rumpa kontakter.
7

Anslut bilens batteri kabeln till den negativa batteripolen.
8

Bestäm Om fordonet har en två-tråds eller tre-bakljus systemet. En två-wire-systemet använder samma lampa för bromsljus och blinkers. Fordon med ett separat stopp glödlampa och en kombination glödlampa för blinkers och stoppljus kopplas in som två-ledarsystem. Tre-wire-system har bärnstensfärgade blinkers och separata glödlampor för röda stoppljus och blinkers.
9

Crimp den medföljande spade terminal på till slutet av Modulite regulatorns röd tråd i ett två-ledarsystem. Fäst den röda kabeln till samma jordpunkt tråd som används av den vita kabeln.
10

Bestäm vilken tråd i vänster bakljusaggregat är tråden för bakljus med hjälp av en voltmeter eller kretsprovare. Knacka den bruna kabeln från Modulite enheten i bakljus tråden med hjälp av någon av de medföljande tråd kranar.
11

Bestäm vilken tråd i vänster bakljusaggregat är tråden för stoppljus med hjälp av en voltmeter eller kretsprovare. I en tre-wire-systemet bara trycker på den röda tråden från Modulite enheten i stoppljus tråden med hjälp av någon av de medföljande tråd kranar.
12

Mata Modulite enhetens gröna kabeln till den högra bakljus montering. Bestäm vilken tråd i rätt bakljusaggregat är tråden för högersväng signal med hjälp av en voltmeter eller kretsprovare. Tryck på den gröna tråden från Modulite enheten i bakljus tråden med hjälp av någon av de medföljande tråd kranar.
13

in den medföljande 15-amp säkring i säkringshållaren. Säkra alla överskott eller slack ledningar med buntband. Anslut Modulite trailern kontakten i vagnens ledningsnät plug
14

och testa lamporna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89705.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.