Hur man väljer Material Motorcykel Seat

Din motorcykel gör ett unikt personligt uttalande om dig. Individualisera din cykel med en anpassad sadel för en subtil eller djärvt dramatisk stil modifiering. Finns i en rad traditionella och exotiska material, anpassade motorcykel säten är i hög efterfrågan eftersom fler och fler åkare ändra sina lager motorcyklar. Välja ett material för din motorcykel sätet är lätt om du gör beslutet grundar sig inte bara på dina estetiska preferenser, men också på din ridning livsstil och väderförhållandena i de regioner där du bor och rida. Instruktioner
1

Bestäm stilen på motorcykeln sittplats du gillar. Skissa din design på papper om du funderar hand bearbetat läder eller vinyl. Jämför var och en av de material som används för att göra motorcykel säten, som läder, exotiska skinn, tyg, velour och olika typer av vinyl. Fundera på hur de olika tygerna slitage i olika väder-och klimatförhållanden. Bestäm vilka material skulle vara bäst lämpad för den design som du har i åtanke, dina estetiska preferenser och funktionalitet.
2

Visa fotogallerier på egen sittplats byggmästare hemsidor för att hitta det utseende du försöker uppnå. Var uppmärksam på hur olika material ser ut när de är präglade med en design eller bokstäver, om tillämpligt.
3

Tänk väderförhållandena du rider in och din ridning livsstil. Reser du långa sträckor? Är du rida ofta i regn eller vill du lämna din cykel parkerad i bakning solen? Överväga att köpa en sittunderlag för att skydda din investering om ett visst material är inte lämpliga för din livsstil och väderförhållanden, eller välj ett mer hållbart material
4

Hitta en tillverkare motorcykel säte eller liten Custom Shop i. ditt område. Besök anläggningen och kolla in de olika materialen första hand. Styras av hur tilltalande materialet är att ditt öga, din beröring och din konstnärliga vision - om det är att vara hand-efterbehandlas och vara präglad med ett mönster eller bokstäver. Fråga i butiken ägaren om andnings-förmåga av det material du är intresserad av och hur väl det bär. Be att få se prov på byggherrens arbete. Fråga efter vittnesmål eller referenser från sina klienter. Sitt på prov platser, om sådana finns, under ditt besök för att mäta själv hur bekvämt det materialet kommer att vara på din nya anpassade sits.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88717.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.