Hur skottsäkra bilen Windows

Om du vill förbättra din säkerhet, kanske du vill skottsäkra fönstren i bilen. Du bör dock veta att begreppet "Bulletproof" är något missvisande, eftersom inget fönster är helt skottsäker. Ju mer lämplig term är "skottsäkra". Dessutom kommer de flesta företag inte installera skottsäkra fönster utan att installera rustning för resten av bilen. Kulor kan lätt passera genom en un-pansarbil dörr, vilket gör skottsäkra fönster i stort sett meningslöst. Dessutom, skottsäkra fönster kräva betydande förändringar av kroppen av din bil. Som sådan måste det göras av en professionell. Instruktioner
1

Bestäm vilken nivå av motstånd du behöver i dina fönster. Om du bara letar efter lite extra skydd från vanlig stöld, kan du välja en enkel film som kan installeras på din nuvarande bil med några modifikationer. Men om du behöver en extremt solid skottsäkert glas, kommer din bil behöver sannolikt intensiv ombyggnad. I så fall måste du antingen köpa en färdiga pansarbil, eller du kommer att behöva ta bilen till ett företag som specialiserat sig på skräddarsydda armoring.
2

Investera i en bepansrad bil om du behöver maximalt skydd och har pengar. Företag som Custom pansarfordon eller Texas Armoring Företag kan bygga egna bilar eller ge dig en pre-made, high-end bepansrade fordon, komplett med den högsta kaliber skottsäkra fönster och det material som behövs för att stödja dem. Räkna med att betala runt $ 100.000 till $ 150.000 som av 2010. Addera 3

Kontakta ett företag som Internationella Armor Corporation eller Lasco International Group om du föredrar att göra ändringar i din egen bil. De kommer att anpassa din bil med den senaste "transparent rustning" (skottsäkert glas) samtidigt som det ursprungliga utseendet och funktionaliteten på din bil. Räkna med att betala allt från $ 15.000 till $ 100.000, som av 2010.
4

Installera ett skottsäkert film som ett mer prisvärt alternativ. År 2004, ett företag som heter Fönster Armor började sälja en säkerhet film som heter "Window Armor," som installeras på insidan av bilfönstret och kan skydda dig mot genomsnittliga vapen som klubbor och handeldvapen. Fönster Armor är tillgänglig genom vissa bilhandlare, så kontakta ditt att se om det är tillgängligt i ditt område. Det måste installeras av en utbildad mekaniker, men processen oftast bara tar ungefär en timme. Det kostar mellan $ 500 och $ 700 och med oktober 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88529.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.