Hur man installerar ett Bed Extender på en F-150

Även sängen av en Ford F-150 kan hålla stora mängder gods, ibland du behöver montera något som sträcker sig precis förbi den stängda bakluckan. Ett sätt att lösa detta problem är att installera en säng extender. När viks in, vänder förlängare till ett litet område för att hålla matvaror, och när det fälls, kan det hålla en smuts cykel eller liknande stora föremål i sängen. Saker du behöver
kit Bed extender
3/8-tums Ratchet
Hex-head socket kit
Visa fler instruktioner
1

Montera konsolerna ingår i satsen per de riktningar med sängen förlängare satsen. Öppna bakluckan. sätta lägre fasthållningsbygel ur satsen i det nedre hålet på bakre stolpen av bakluckan med händerna, vilket gör att spaken pekar mot bakluckan.
2

Sätt den övre nedhållande fäste genom hålet i den bakre sidan av sängen och dra åt bulten på plats med hjälp av Ratchet och hex-head socket tills det är ungefär 1/2-tums av tråd visar på skruven. Stäng bakluckan och kontrollera att konsolen har cirka 1/8- till 3/16-inches av clearance. Dra åt bultarna ned med Ratchet och hex-head socket.
3

Upprepa steg 1-2 för motsatt sida av sängen. Lyft sängen förlängare upp och släppa den i fästena på bedsides tills det klickar på plats. Rotera förlängare till dess ut och i positioner med dina händer för att se till att den fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89223.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.