Hur man lägger in en Hitch på en GMC Safari

GMC Safari är bra på dragande barnen till fotbollsträning, köpcentret, eller någon annanstans, men det har också en hel del makt. Den 4.3L V6 motorn är i huvudsak en 5.7L V8 utan de två främre cylindrarna, och har massor av vridmoment. Detta innebär att det kan dra ganska bra, så länge du har en dragkrok för att göra det. I det här fallet är projektet fordonet en 2005 GMC Safari, men det kommer också att arbeta för en Chevrolet Astro van liksom. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
Spray penetrerande olja
Stålborste
Assistant
Momentnyckel, utbyggnad och uttag
Dragkrok kit
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den.
2

Unbolt stötfångare konsoler från den bakre delen av ramen med en fast nyckel och en 3/8-tums Ratchet och uttag. Gör detta på båda sidor eftersom skumt kommer kolven i dess ställe. Addera 3

Spraya genomträngande olja i den gängade bulten hålet strax bakom stötfångaren fästen och insidan av den bakre galgar bladfjäderelementen. Gnid stålborste i hålet för att mjuka upp eventuell rost som kan finnas där.
4

Lyft skumt under stötfångaren med hjälp av en assistent, och löst skruva i stötfångaren med hårdvara som följer med kitet och dina händer. Detta gör att du kan vrida skumt upp och löst skruva in de övriga skruvarna från stötfångaren framåt också.
5

Vridmoment ner all hårdvara med momentnyckel, utbyggnad och uttag. Sedan höja fordonet bort av domkraften med domkraften och sätt tillbaka den på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88106.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.