Hur installerar jag en Reese Equalizer Hitch?

The Reese fördelar vikten Hitch använder bandstiften att sprida trailern tunga vikten jämnt över båda axlar bogsera fordonet, vilket jämnar lasten och förbättrar bogsering säkerhet. För att fungera korrekt måste Reese hitch vara korrekt installerat och justerat för vikten på släpvagnen. Saker du behöver
Reese fördelar vikten dragkrok
bogsera fordon
Trailer
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera trailern och bogsera fordon på plant trottoar, okopplad. De bör vara laddade och redo för resor. Justera trailerns tungan domkraften så att släpet är nivån. Mät och notera avståndet från marken till toppen av släpets kulleden. Plocka referenspunkter på de främre och bakre hjulhusen av dragfordonet. Mät och anteckna deras avstånd till marken.
2

Fäst rätt kulstorlek hitch till DRAGKROK mount. Skjut skumt bar i bogsera fordonet och fäster den. Placera bollen fästet på skumt bar och placera den så att den är något högre än släpets kulskålen med 3/4 till 1 tum. Sätt i en bult genom det nedre hålet i kulan fästet och säkra den. Rotera bollen montera upp tills bollen är vertikal eller lutas något bakåt och fäst den på plats med en annan bult. Dra åt muttrarna till 300 fot pounds.
3

Flytta bogsera fordonet i läge, sänk släpet koppel på DRAGKROK och stäng spärren. Fäst kedjorna till de två bandstiften med U-bultar, brickor och låsmuttrar. Sätt i ena änden av en fjäder bar i den nedre uttaget av bollen fästet och skjut den uppåt. Rada upp skåran på våren bar med fliken i det övre uttaget och lyft upp tills det sitter. Passa våren bar med släp ram. Upprepa med den andra våren bar.
4

Placera snap-up fästena på varje sida av släpvagnen ram så att de är direkt ovanför kedjorna på bandstiftet. Dra åt fästet bultarna tills de kontaktar ramen, lägg sedan till ytterligare en kvarts varv. Använd släpet jack för att höja vagnen kopplaren och den bakre delen av dragfordonet. Sänk oket av snap-up fästet tills det är horisontellt, sedan sätts de närmaste kedjelänk över kroken. Använd fästet handtaget för att höja fästet, skjut säkerhetsnål i hållaren för att låsa den på plats. Upprepa på andra sidan.
5

Sänk trailern tills uttaget lämnar marken. Re-mäta referenspunkter vid hjulhusen, de borde ha löst jämnt inom 1/2 tum av varandra. Om fronten har satt mer än den bakre, öka antalet förbindelser mellan snap-up fäste haken och fjädern bar. Om den bakre har satt mer, minska antalet länkar. När korrekt inställd, är enheten klar för bogsering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89248.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.