Hur Wire en Trailer Winch

Trailer vinschar ger en mycket varierad funktionalitet. De kan användas till mycket mer än att bara lasta bilar, fyrhjulingar och gräsklippare. Beroende på vinschen kapacitet kan användas för att läsa fallna träd lemmar, även dra stubbar ur marken. Om vagnen kan förankras med en robust anslutning till en tung bogsera fordon eller fastspänd på ett träd, kan vinschen dra strandsatta fordon ur diken eller vältrar lera. När vinschen monteras på släpet, är ledningar en enkel och okomplicerad process. Saker du behöver
Dedikerad batteri (tillval) Sida 2 mutter /bult /bricka församlingar
Brytare
pressverktyg Sida 2 Push kontakter
Wire Strippor (valfritt) katalog lödning kit (tillval) katalog Shrink-wrap isolering kit (tillval)
Visa fler instruktioner
1

installera särskilda batteriet rekommenderas i vinschen tillverkarens installationsanvisningar. Bridge ett 12-volts batteri försörjning från släpvagnen bromsens utbrytning batteri, eller anslut batteriets pluspol till det svarta 12-volts varmtråd från terminal fyra av skumt pluggen. Anslut batteriets minuspol till jord, antingen genom att bifoga det till en redan befintlig skruv eller bult på chassit, eller genom att ansluta den direkt till terminalen en av skumt pluggen.
2

Route en svart tråd från den positiva anslutningen på vinschen till den positiva polen på batteriet. Anslut kabeln genom att fästa den till stångklämman med en mutter /bult /bricka montering.
3

Installera en brytare mellan batteriet och vinschen. Det är viktigt att montera rätt storlek brytare så att vinschen inte utsätts för antingen tidigt utskurna ur för lite makt, eller trucken inte skadas av alltför stora oavgjort. Klassningen av brytaren bör inte vara större än den strömstyrka av tråden. Branschstandard för de flesta typer av vinschar är 30 amp på 10-gauge körning av tråd av mindre än 20 meter.
4

Route en vit tråd från vinschen är marken anslutning till batteriets negativa pol. Anslut kabeln genom att fästa den till stångklämman med en mutter /bult /bricka montering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89225.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.