Hur du ansluter Wig Wags

En peruk Wag är en speciell anordning som gör att strålkastarna på din bil att blinka upprepade gånger i ett bestämt mönster. Wig Wags är utformade för att användas med räddningsinsatser eller underhållning fordon för att låta föraren att slå på blinkande strålkastare. Denna enhet kan installeras i bilen för att ge dig möjlighet att blinka dina tänder. Du måste ha kopplingsschemat för din bil och ett par verktyg för att slutföra installationen. Saker du behöver
Borrmaskin Montering skruvar
Kopplingsschema
Trådskalare
trådanslutningsdon
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats under instrumentbrädan att montera Wig modulen Wag kontroll. Placera fästet metallfäste på plats och markera de fyra monteringshålen. Använd borrmaskin för att göra hål i ytan, sedan in skruvarna genom fästet för att montera den. Placera modulen i konsolen med de medföljande själv-tejpning skruvar.
2

bort trådarna från batteriet i din bil för att undvika elektriska stötar och skador på enheten medan haka upp. Anslut den svarta "Ground" kabeln från baksidan av modulen till en bit av metallen på chassit på din bil för att ge en jordad källa för modulen.
3

Använd ledningar diagram för din bil för att hitta den stora kretsen stråla tråd. Koppla de vänstra och högra balk kablarna från korsningen för att isolera dem. Använd kabelskalare att beröva slutet av vänster helljus tråd och anslut den till en av de vita kablarna från Wig Wag med en kontakt. Upprepa denna process för rätt helljus tråd.
4

Hitta den huvudsakliga helljus tråd som kommer från avbländningsreglage på din bil med hjälp av kopplingsschemat. Anslut den orange kabel från Wig Wag till denna tråd med strippan och kontakterna. Anslut den gröna ledningen från enheten till aktiveringen brytarledning för helljus systemet.
5

Anslut den röda kabeln från enheten till den positiva batteripolen för att ge ström till enheten. Återanslut strömkablarna från bilen till batteriet och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89668.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.