Olika stilar för Pinstriping

Pinstriping, när det finns på en bil, hänvisar till tunna linjer av färg som är uppradade längs formen på bilens kaross eller som används för att göra små mönster för att anpassa bilens lack. Kalifornien artister, som vill lägga individuella stil till sina egna bilar, väckt förnyat populärt intresse i konsten på 1960-talet. I början av 21-talet, det finns många olika stilar av pinstriping och metoderna varierar baserat på den enskilde konstnären. Freehand

Kanske den mest grundläggande, liksom det svåraste, sättet att göra fordonets pinstriping är att göra det på fri hand. Detta innebär att konstnären tar sin pensel och applicerar den med någon guide. Detta kan vara ytterst utmanande, men detta var en av de första sätten att pinstriping tillämpats i mindre konstruktioner. Med övning och erfarenhet någon artist kan tillämpa en design på detta sätt till de billigaste kostnad på grund av den nakna ben slag av material.
Tape schabloner

En annan metod är att tillämpa en stencil till din bil så att endast den del som ska målas inte täcks upp. Denna stencil är kanske den enklaste metoden för amatör målare, och det gör det möjligt att använda sprayfärg eller luft borsta tekniker. Schablonen måste sättas på raka och det är väldigt viktigt att färgen inte sitter för hårt, men du kan använda flera lager av färg med denna metod.
Rillat mall

Tillämpa en räfflad mall kan du måla en pinstriping design som innehåller flera lager och djup, liksom flera nyanser av en enda färg. Målning lågor sker ibland med denna teknik. Mallar som detta är det enklaste sättet att få ett rent snitt, no-mess design som du kan måla på även som amatör. Det kommer att ta lite tid och övning för att få det precis rätt, som med någon annan form av konst.
Vinyl

pinstriping är traditionellt görs med färg, modern teknik har skapat vinyl klistermärken. För dem som vill ha ett billigare alternativ till pinstriping, eller som vill ha en komplicerad konstruktion som kan vara bortom deras förmåga att måla, kan vinyl klistermärken ge samma typ av accent till en bil. Det kommer inte att ha samma utseende, eftersom vinyl är lätt skiljas från färg, men det är ett annat alternativ för dem som vill göra sina bilar mer unik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89704.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.