Hur man gör en ATV Fit i en kort Box

halva nöjet att äga terrängfordon tar dem ut för att leka. Dragande dessa fritidsfordon tenderar att vara mycket mindre spännande. Om du överväger hur att dra din ATV på baksidan av ditt kort lastbil, kan du genomföra en speciellt utformad ATV lastbil rack. Finns i regelbundna eller kort-säng storlekar, kan dessa ställningar monteras enkelt, installeras och tas bort, om det behövs. Vissa modeller har extra förvaring under. Denna metod slår försöka klämma ATV in utan ett rack, hoppas det inte kommer att falla ut, fastna eller skadas. Saker du behöver
Kort lastbil
ATV lastbil rack kit
Visa fler instruktioner
1

Köp ett kort rack säng ATV för din lastbil säng och montera den enligt tillverkarens instruktioner. Läs alltid instruktionerna noga innan du börjar.
2

Placera den monterade rack på sin bakre ände. Huvuddelen av stället ska vara vinkelrätt mot marken.
3

Få i din korta lastbil. Placera den så den öppna bakluckan är direkt framför racket. Du vill vara inom ett par meter av räcket, företrädesvis med den främre änden av lastbilen högre än bakluckan.
4

försiktigt tippa den övre delen av stativet framåt mot flaket. Använd bakluckan som en stödjepunkt för att få racket helt i flaket. Den främre änden av racket ska vara nära den bakre lastbilen fönstret.
5

stället säkras ned med säkringsanordningar tillhandahålls av tillverkaren. Varje rack kan variera, men du kommer sannolikt att säkra det till nedgångar fabrik slips eller räcken sida.
6

Placera rack ramper så att de sträcker sig från toppen av ATV rack, i slutet, till marken. Säkra ramperna på plats med de medföljande stiften.
7

Få på din ATV, starta upp den och köra den upp till ramperna. Hjulen ska vara direkt i linje med de två ramperna. Tryck eller kör ATV på racket mycket noggrant.
8

Använd tie downs följer med racket för att säkra ATV i racket. Slipsen downs säkrar hjulen och ATV kroppen i racket. Dra åt slips nedgångar förrän mycket ordentligt.
9

Vik ramperna i hälften, om tillämpligt, och skjut in dem i flaket, under gallret. Gott om utrymme bör förbli för ramper och andra objekt som du vill lagra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89679.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.