Do It Yourself Rhino Liner

Rhino Foder beläggning är en vätska som appliceras på lastbil sängar för att ge bättre skydd för flaket metallen. Rhino liner antingen appliceras med en vals, eller av en aerosolburk. Rhino liner måste ges ett 24-timmars härdningstid innan sängen av lastbilen kan användas. Saker du behöver
Skyddsglasögon
makt bricka
Maskeringstejp
Andningsskydd
Roller pan
1 gallon Rhino liner
1 burk aerosol Rhino liner
Roller
Visa fler instruktioner
1

Ta på skyddsglasögon. Rengör sängen av lastbilen med makt bricka och vänta på sängen för att bli helt torr. Ansök målartejp på sidorna av flaket, är noga med att göra raka linjer.
2

Ta på skyddsmask och öppna gallon Rhino liner. Häll Rhino liner in rullen pan och päls rollern. Applicera Rhino liner generöst, med början högst upp i sängen närmast hytten.
3

arbete på insidan av sängen och mot baksidan av lastbilen. Se till att applicera ett tjockt, jämnt lager över hela botten av lastbilen samt insidan av bakluckan.
4

Applicera ett lika tjockt skikt av Rhino liner till utrymmena rullen kunde inte komma till, med sprayburk för noshörning liner. Sakta bort målartejp. Låt Rhino beläggningen härda i minst 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89680.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.