Hur man bygger en lastbil säng täcka i plywood

Pickup lastbilar är arbetshästar av familjer överallt. Dessa lastbilar har en lätt sätt att transportera gods runt staden. Företagare använder dem som ett sätt att få leveranser från arbetsplats till arbetsplats. Det enda problemet med en pickup är det har en öppen säng vilket innebär lasten har potential att falla ut när trucken är i rörelse. För att lösa detta problem, överväga att bygga ett skydd för din pickup för att hålla alla dina objekt säkert där de hör hemma. Saker du behöver
Piece of 3/4-tums plywood, 4-by-8 fot
8-meters bitar av 2-by-4 (3) katalog Måttband
Cirkulära sågar
1/4-tums bultar, 3 inches lång (8) katalog 1/4-tums fender brickor (16) katalog 1/4-tums låsbrickor (8) katalog T-gångjärn (3) för 1-tums trä skruvar
Borra med 1/4-tums metall bit
Screwdriver bit
Visa fler instruktioner
1

Mät längd och bredd din flaket på alla fyra sidor. Skär två stycken 2-av-4 med sågen som sammantagna i längden på sängen. Skär en bit av 2-by-4, som är lika med bredden på sängen i hytten.
2

Skär en bit av 3/4-tums plywood dimensioner likvärdigt måtten på flaket . Använd de mått du tidigare tog och rita ett mönster på 4-by-8 fot plywood. Klipp längs dina linjer.
3

Åtgärd 3/4 tum ner från toppen av sidokanterna av flaket och göra en linje med penna. Det är där de 2-by-4 längd bitar kommer att placeras. Mät 1 fot längs linjen du just gjort mot mitten från både hytten och grinden och gör två markeringar 1 cm mellanrum. Dessa märken är placeringen av hålen du borra och bör vara ungefär 1 tum under strecket för de 2-by-4 märken sidostycket du ritade. Du bör ha åtta poäng (två per slutet på båda ändarna av varje sida av sängen). Genom sidan av sängen med en 1/4-tums bit metall borr vid
4

Borra hål markerar du gjort. Mät 1 fots längs 4-tums sidan av varje sidostycke 2-by-4s och göra markeringar som motsvarar de hål du borrade i flaket. Borra hål genom de 2-by-4 sidostycken.
5

Fäst sidostyckena på sidan av flaket genom att placera 2-by-4 över området med hålen. Placera en fender bricka över hålen mellan 2-by-4 och flaket. Placera en bricka över hålet på andra sidan av brädet. Placera en låsbricka över fender brickan och placera 3-tums bult i 2-by-4 för att fästa den på lastbilen. Upprepa detta för alla åtta hål, helt fästa sidostyckena till flaket. Rälsen ska sitta 3/4 av en tum nedanför toppen av sängsidor.
6

Skär en 2-för-1 tum hack i båda ändarna av bit 2-by-4 den storleken på sängen bredd. När du är klar, bör bitarna se ut som ett "T", att kunna passa på toppen av sidoskenorna och vara jäms med toppen av bädden. Detta är den stag för den täckdel. Skruv detta stycke till sidostyckena med en skruv som drivs genom varje sida av stag bit och in i sidostyckena.
7

Space övre delen av de tre T-gångjärn och skruva fast dem i locket stag. Fäst bit plywood på gångjärnen så det skapar en säng lock som svänger upp mot hytten. När den är stängd, bör locket täcka helt sängen, och toppen av det borde vara jäms med toppen av bädden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88288.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.