Installationsinstruktioner för en Mustang Sequential bakljus Kit

Du kanske har märkt Mustangs med sekventiella blinkers och beslutat att du vill ha dem på din bil. Varje bakljus har tre lampor som tänds i sekvens när blinkers aktiveras. Sekventiell bakljus är inte en ny sak på Fords produkter, så många Thunderbirds, pumor och Shelby Mustanger använt denna funktion så tidigt som 1965. Det tidigare systemet var mekanisk och fabriksmonterade, men de nyare systemen är eftermarknaden elektroniska enheter. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
Torx skruvmejsel (tillval) katalog 11 mm socket
Ratchet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan. Bänd upp de fyra runda-headed clips som håller fast kåpa till området runt stammen spärren med en skruvmejsel. Ta bort clipsen från monteringshålen och lägg dem åt sidan. (Notera:. Vissa modeller kräver avlägsnande av ytterligare två trim-fästskruvar med en Torx-skruvmejsel).
2

Lyft trim panel rakt upp och ur bagageutrymmet och lägg den åt sidan

3

bort bakljuset fästmuttrar avslöjade efter avlägsnande av beklädnaden med en 11 mm hylsa och spärrskaft. Placera muttrarna åt sidan. Ta tag i kontakten på bakljus ledningar och dra isär. Skjut ledningar kontakten och genomföringen till vilken den är ansluten till ledningarna genom hålet i bakre karossen samtidigt dra bakljusaggregat rakt ut från baksidan av fordonet.
4

bort fabriken glödlampa uttag från den bakre delen av bakljusaggregat genom att vrida var och en i en moturs riktning, sedan dra dem rakt ut ur bakljus. Dra varje lampa rakt ur hållaren. Placera fabriken sele bakljus ledningar åt sidan för eventuell installation i framtiden. Skjut lökarna in i uttaget för nya sekventiella bakljus kabelstammen tills de sitter ordentligt.
5

Skjut varje uttag av den sekventiella kabelnätet till baksidan av bakljusaggregat och roterar i medurs riktning tills de låses på plats. Skjut ledningsnätet i hålet i den bakre kaross din Mustang tills genomföringen sitter ordentligt och de tre bakljus monteringsnitarna sticker ut genom monteringshålen. Kör de kvarhållande muttrar på monteringsnitarna handkraft. Anslut bakljus ledningar kontakten i fabriken ledningsnätet tills den sitter ordentligt.
6

Testa blinkers. Dra åt bakljus fästmuttrar. Byt stammen trim och skjut klippen på plats tills de är helt insatt. Upprepa på andra sidan. Stäng bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88466.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.