Hur Till Nivå A Two Wheel Drive Dodge Truck

De flesta lastbilar på vägarna i dag kommer från fabriken med den bakre änden högre än den främre änden. Det är så att när du laddar upp sängen med tunga delar, sänker bilen ner för att bli fysiskt nivå. Vissa människor gillar inte denna look, dock, så att plana ut, lyfter de upp den främre änden av lastbilen för att matcha den bakre. I det här fallet är projektet fordonet en 2008 Dodge Ram 1500, men processen är liknande för andra modeller av Dodge Ram lastbilar samt. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
2-tums framhjul utjämning kit
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Red Gänglåsning
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp den främre änden av lastbilen med hjälp av domkraft. Ställ ramen ner på pallbockar. Lossa framhjulen med däck järn och sätta dem i ditt arbetsområde.
2

skruva isär Dragstång änden från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft dragstången ur knogen. Skruva loss krängningshämmaren från undre styrarm med en spärr och en skiftnyckel. Unbolt övre länkarm från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra av den lilla ABS linjen klipp från styrspindeln med handen. Addera 3

unbolt toppen av den främre fjäderben från ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Använd sedan en spärrhake och ett U-nyckel för att skruva isär botten hos stöttan från den nedre kontrollarmen. Dra strut ur främre hjulupphängningen.
4

Placera utjämning kit ovanpå lager strut. Applicera röd förening gänglåsande på gängorna på staget, sedan bolt utjämning satsen till staget med hjälp fabriken hårdvara. Montera staget tillbaka in i framvagnen, bultning i nedre bulten på fjäderbenet och lämnar de bästa bultarna löst. Palla upp nedre länkarm och skruva den övre länkarm till styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Anslut Dragstång änden och krängningshämmare ändlänken i omvänd ordningsföljd. Dra åt all hårdvara ner en sista gång. Sätt sedan tillbaka framhjulen med däcket järn. Sänk lastbilen utanför läktaren med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88353.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.