Hur man installerar bakre stötfångaren Covers

Bakre stötfångare omslag väljs baserat på färgschemat för ett fordon och installerad för att skydda den bakre stötfångaren från klipporna när på vägen. Tillverkarna kan lägga bultarna i olika områden. Men de verktyg som behövs för att montera bakre stötfångare täcker är standard. Saker du behöver
10mm socket
stjärnskruvmejsel
Torx skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sweep all smuts och skräp utanför buffertplåten. Denna platta ligger precis under den gamla stötfångarhöljet som har tagits bort, eftersom Mike grön av 1aauto.com visar i en YouTube-video. I videon, förklarar Grön hur man sätter en stötfångarhöljet på Honda Accord modeller Från 2004 till 2007.
2

Placera den högra sidan av stötfångarhöljet på bakre, höger sida av fordonet. När du kommer till mitten av ryggen, lyft den vänstra sidan av stötfångarhöljet, placera den på den bakre, vänstra sidan av fordonet.
3

Tryck den bakre stötfångarhöljet från vänster till höger sida för att säkerställa korrekt passform.
4

Passa hålen på stötfångarhöljet, för att förbereda för installation av muttrar och bultar. Den bakre stötfångarhöljet bör också anpassas till bakljusen.
5

Dra stötfångarhöljet framåt och över hjulet väl, om nödvändigt.
6

Använd en stjärnskruvmejsel att byta fästen i bakluckans området.
7

Byt plast snap nitar eller 10mm muttrar och skruvar från hjulhuset områden stötfångarhöljet. Installera sedan återstående Phillips skruvar och clips.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88611.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.