Information om bilens kallt luftintaget

En kall luftintaget är ett fordon prestationshöjande tillbehör som kan förvandla en bilmotor till en mer kraftfull och effektiv maskin. Att välja en eftermarknad kallt luftintaget kan också förbättra en bils titt under huven. Funktion

En kall luft intag ger svalare luft, och därmed mer syre, in i motorn. Detta ökar hästkrafter och gas körsträcka, och kan öka motorns livslängd.
Aftermarket Alternativ

Även om vissa nya fordon levereras som standard med en kall luftintag, prestanda entusiaster är inte vilda om dessa förbättringar. Eftermarknaden system är mindre restriktiva och kan köpas till föredragna specs.
Material

Välj ett intag gjord av lätt material, såsom aluminium eller polyeten, för bättre effektivitet. Däremot målade eller kromade metallrör är mer hållbara och har en djärvare utseende.
Tillgänglighet

kallt luftintag är inte bara för sportbilar. De är tillgängliga för lastbilar, skåpbilar, terrängbilar och de flesta andra typer av bilar. Eftermarknad kallt luftintag finns i många olika färger, former och stilar.
Överväganden

Se till att intaget system du väljer passar din bil och motor. En annan faktor är om du vill installera det själv eller har en mekaniker göra jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87967.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.