Hur sänka bilens fjädring

Suspensionen på din bil styr hanteringen av ditt fordon. Den fungerar också som en dämpare från vägen vibrationer. Markfrigången på din bil går vanligtvis hand i hand med styvheten i attraktionen och mängden spjäll tillhandahålls. En högre markfrigången är i allmänhet förknippas med en mjukare, mer bekväm åktur till en kostnad av minskad hantering. En lägre markfrigången förknippas i allmänhet med en styvare, hårdare, rida med bättre hantering. Detta beror på att när du sänker din fjädring, du sänka bilens tyngdpunkt. Saker du behöver
4 nya (kortare) stagenheter för ditt fordon /modelTire wrench3-tons domkraft med jack stands3/8-inch hylsnyckel med socket setPenetrating oilScrewdriverPry barHammerBreaker bar
Visa fler instruktioner

1

Lossa hjul muttrarna genom att vrida dem moturs 1/4 varv med ett däck skiftnyckel.
2

Placera golvet jack under fordonets front och jack upp på frontjacket punkten. Detta är en utökning av ramen ligger nära kylaren.
3

Placera domkraften under främre nypa svetsar. Dessa är placerade direkt under förare och passagerare sidodörrar under fordonet. Därefter, sänk bilen på pallbockar.
4

Placera domkraft under nedre länkarm och jack upp på det precis tillräckligt för att ta bort belastningen från de övre monteringsmuttrarna på stagen.

5

Finish bort muttrarna och ta bort hjulen.
6

Lossa broms slangen från fästet på fjäderbenet. För att göra detta används en hylsnyckel för att ta bort bromsen slang montering bultar genom att vrida dem moturs.
7

Demontera styrningen bolt knoge nypa med en hylsnyckel. Denna bult är belägen vid foten av staget..
8

Sänk domkraften långsamt Detta kommer att lossa staget från styrspindeln.
9

unbolt strut montera muttrar och brickor från toppen av fjäderben (under huven) och styra stagenhet ur hjulhuset.
10

in den nya staganordningen. Installationen är den omvända för flytt.
11

Upprepa steg 4 till 10 för alla andra stagenheter. Vid byte av bakre stagenheter, behöver du bara skruva isär den nedre länkarm från botten av staget som det finns ingen styrspindeln i baksätet. Den fjäderben tornet för bakre stöttor ligger inne i stammen området ovanför hjulhuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87894.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.