Hur vill bifoga en spoiler till en bagagelucka

En populär anpassad modifikation att göra på ett fordon är att lägga till en bakre spoiler till bakluckan. Denna process innebär borrning i kroppen av fordonet och inte en ändring för fega. Om du väljer att utföra denna modifiering, kan det förbättra utseendet på bilen, vilket gör det verkar sportigare. Det är också inte tekniskt svårt att göra, och med hjälp av en assistent, kan du få det gjort i knappt en timme. Saker du behöver
Maskeringstejp
Måttband
märkpenna
Borra
Metall borr
Assistant Review 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats

Visa mer instruktioner
1

Täck toppen av bagageluckan med maskeringstejp för att tillåta dig att ha en yta som du kan skriva på och även för att förhindra skador på fabriken färgen.
Sida 2

Mät avståndet mellan de bultar på spoilern med måttband. Överför dessa mått till bagageluckan med märkpenna, placering av hålen nära den bakersta delen av stammen, mot baksidan stötfångaren. Kontrollera att bulthålen är jämnt fördelade från sidorna av bålen, samt från framsidan till baksidan, så att spoilern ska sitta rakt på stammen.
3

Drill ett litet hål på era platser med borrmaskin och en metall borr som är mindre än de bultar för spoilern. Hitta en borr som har samma diameter som bultar för spoilern, och förstora hålen du just gjort med borrmaskin och större borr.
4

Ta bort maskeringstejpen från bagageluckan .
5

Placera din assistent så att han håller spoilern ovanpå bakluckan och i linje med de hål du borrade i steg 3. Montera bultarna i botten av spoilern med 3/8-tums Ratchet och uttag, vägleda bultarna genom undersidan av bagageluckan och i de gängade hålen på undersidan av spoilern, medan din assistent håller spoilern. När bultarna dras åt, sänk bålen och kontrollera att spoilern är ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88907.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.