Hur man använder en off-road vinsch

med en vinsch när du är i en nypa kan vara en välsignelse. Föreställ dig att du är djupt inne i skogen och du fastnar i leran. Du har ingen hävstång och inget sätt att få ett annat fordon för att få misslyckades. En vinsch är ett bra verktyg och det kommer mycket rekommenderade av off roaders världen. Instruktioner
Hur man använder en off road vinsch
1

Du måste bedöma situationen. Gå till framsidan av din bil där vinschen monteras. Leta reda på närmaste träd som inte är död. Se till att du hittar ett träd som är tillräckligt stor för att ta lite missbruk utan att den går sönder.
2

Lokalisera på strömbrytaren och slå på strömmen.
3

Leta framåt och bakåt spaken på sidan av vinschen. Tryck spaken framåt för att låta så mycket slack ut som du behöver för att nå det träd som du valt ut.
4

Linda kabeln runt basen av trädet och bifoga "kroken" slut tillbaka på kabeln. Se till att det är tätt. Detta kommer att ge dig den mest hävstångseffekt möjligt. Fäst kabeln genom att dra i vajern när du träffar back-kontakten och starta "upprullning" i överflödig kabel som du släpper ut.
5

När du har vajern och i backläge, hoppa i förarsätet och ge den lite gas. Du kommer att känna vinschen arbetande men du måste hjälpa den genom kraft till hjulen. Hålla den i rörelse men inte fortsätta att försöka om vinschen betonar alltför dåligt. Det sista du behöver i denna situation är att din enda hjälp att bryta ner på dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87790.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.