Mopar Hitch Instruktioner

Mopar är eftermarknaden tillbehör tillverkaren för Chrysler och Dodge bilar. Ingår i sitt sortiment är dragkrok paket. Även varje fordon har olika krav för installation av ett paket dragkrok, bör varje grundläggande Mopar dragkrok paket kommer med samma grundläggande element. Den skumt paket bör innehålla ett skumt mottagare, bollen mount, DRAGKROK och kablaget. Den hitch mottagaren är en permanent tillägg till fordonet, fästa direkt till ramen. Kulan fäste och DRAGKROK är avtagbara när den inte används. Kabelnätet möjliggör fordonens elektriska ström som skall överföras till en släpvagn. Saker du behöver
Hitch Nötter mottagare
Bultar
Torque Wrench
Kablage
Phillips skruvmejsel
buntband
Ball Mount
Hitch bollen

Visa fler instruktioner
1

Konsultera fordonets handbok för att bestämma lämplig dragkapacitet. Inhandla lämplig montering dragkrok. Granska de elektriska kraven för släpvagnen. Köp ett kabelnät för att uppfylla dessa krav.
2

Lyft skumt mottagaren till ramen. Rikta in hålen i mottagaren med motsvarande hål i ramen. Sätt i bultarna och säkra bultarna med muttrar. Dra åt varje skruv med en momentnyckel.
3

Leta ledningsnätet för vänster och höger bakljus. Koppla ur selen. Anslut den "T"-anslutning till släpet ledningsnätet i mellan de två fabriksmonterade kontaktdon. Kör släpets kablar till snittet i skumt mottagaren. Buntband eventuella lösa trådar tillsammans med ramen. Skruva släpet kontakten monteringsdosan till hitch receiver. Dra åt skruvarna med en Phillips skruvmejsel.
4

Skjut bollen mount i skumt mottagaren. Fäst med medföljande Lynch och saxpinne.
5

Ta bort muttern och brickan från Hitch bollen. Skjut bulten på hitch sig genom hålet i kulan fästet. Sätt tillbaka bricka och mutter. Dra åt med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88987.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.