Hur man bygger min egen bil Rack

En bil rack är en enkel anordning som monteras på taket på din bil och ger dig möjlighet att flytta stora objekt som bagage och cyklar säkert utan släp. Många bilar levereras med skenor som redan är knutna till bilen, och universella rack kan köpas för att passa in på dessa skenor. Om du inte har skenor eller har specifika krav för ditt rack, kan du enkelt bygga din egen exakt efter dina behov. Du kan även spara pengar genom att köpa råvaror och bygga det själv. Saker du behöver
skenor plåttak för en bil
Borrmaskin
Skruvar
Takreling monterar
Bultar
Wrench
1018 fyrkantsrör
Svetspistol

Visa fler instruktioner
1

Fäst takrelingen ovanpå bilen längs de högra och vänstra kanterna med en borrmaskin och skruvar. Kontrollera att skenorna är helt parallella eller rack kommer inte att vara rak.
2

Slide två järnväg fästen mot varje takreling. Varje fäste bör vara en tredjedel av vägen bort från änden av skenorna. Så om dina skenor är 3-meter lång, plats ett fäste på en fot och en annan vid 2 meter.
3

Infoga bultar genom fästena när de är i rätt läge. Dra åt bultarna på de fästen med nötter och skiftnyckel.
4

Set en längd av fyrkantsrör längs den vänstra skenan och fästen. Slangen ska vara så länge som biltaket. Placera en annan bit av slangen längs högerkanten.
5

Svetsa slangen till fästena på rälsen med hjälp av en svets fackla. Se till att du inte svetsa fästen till rälsen eller du kommer inte att kunna ta bort dem.
6

Avsluta slangen i en sluten rektangel form med en annan slang längs fronten och baksidan av skenorna. Svetsa korta bitar på längre slang för att skapa basen av racket.
7

Bifoga en vertikal slang till varje hörn av racket basen. Dessa bitar av slangen ska vara så lång som du vill att rack vara djupt.
8

Anslut upp i hörn med ytterligare slangar att avsluta rack ram. Lägg till fler slangar längs sidorna och botten av racket att konkretisera racket till dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88905.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.