Chevy Chrome Exhaust Tips

Oavsett om det är en Corvette eller en Malibu, kommer alla Chevrolet dra nytta av tillägg av krom avgassystem tips. Även om vissa modeller levereras från fabriken med krom tips, många är det inte. En populär uppgradering för ägare installerar en uppsättning krom tips. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att göra avgaserna på din bil ser mer attraktiv utan att spendera alltför mycket pengar eller tid. Stilar
p Det finns en mängd olika standard utföranden tillgängliga, från runda till ovala och även square. Du kan också använda en stor inre spets eller en spets som har två uttag för en mer aggressiv look. Ändarna av spetsarna har antingen vinklade snedstreck skärsår eller ett vertikalt snitt och kan ha en avfasad ände där metallen rullas innanför änden av spetsen. Det finns också möjlighet att installera ett slutrör som är formad som den "bow-tie" Chevrolet emblem för att låta människor bakom du vet att du är en riktig entusiast.
Tillgänglighet

OEM (Original Equipment Manufacturer) tips kan köpas på alla Chevrolet-återförsäljare, där de kommer att ha några i lager samt en katalog med fler alternativ. Det största urvalet och mängd tips är att hittas på eftermarknaden men. Du kan antingen hitta dem i butiker som NAPA och Checker eller via online-företag som Summit Racing (se Resurser). Priserna varierar från mindre än $ 10 upp till $ 40 eller $ 50 eller mer för högre kvalitet tips som presenterar det Chevy logotypen i spetsens form.
Installation och skötsel

Installation av en kromad spets eller par tips är mycket enkel och oftast bara kräver en skruvmejsel. Spetsen är helt enkelt skjuts på befintliga avgasröret (se till att du tar bort den gamla om det är fortfarande där) och sedan dras åt och justeras med några stoppskruvar. Var noga och ta hand om de tips genom att rengöra dem regelbundet med krompolish och renare att undvika mattas och rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87938.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.