Hur man installerar ett Bagger Tail

Ta en motorcykel på en lång resa kan vara en rolig resa, men cyklarna saknar det utrymme som behövs för att ta viktiga saker på din resa. En Bagger Tail är en speciell typ av rack som du kan installera på din motorcykel. Stället passar på baksidan av cykeln och låter dig lagra små väskor och ryggsäckar säkert. Installera en Bagger Tail innebär borra hål i rätt lägen på ramen på din motorcykel. Saker du behöver
Ström Pencil drill
eller krita
Visa fler instruktioner
1

Placera Bagger Tail övre och undre stöden på slutet av din motorcykel där det kommer att vila. Har någon hålla den på plats och använda en penna eller krita för att markera de platser där hålen i botten av stöd där bultarna kommer att gå igenom för att hålla den på plats. Avlägsna Bagger Tail från slutet av cykeln.
2

Använd borrmaskin för att göra hål i stagen och ramen där du har markerat hålen från de övre och undre stöden i Bagger Tail . Var noga med att inte göra hål någon annanstans och inte skada några inre delar motorcykel samtidigt som hålen. Addera 3

Placera övre och nedre stöder tillbaka på baksidan av motorcykeln. Har en assistent hålla dem på plats medan du sätter de medföljande bultarna genom hålen på stöden och de hål du just gjort i stagen och ramen. När bultarna är igenom, fast muttrarna till den andra sidan och dra ner dem tills Bagger Tail är fäst vid cykeln.
4

Sätt de återstående bultarna genom crossover stödskena på den nedre delen av det övre stödet och genom hålen på den övre delen av det nedre stödet. Använd de medföljande muttrarna för att fästa denna bulten på plats och se till att de två delarna vara tillsammans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89660.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.