Felsökning av en Genie Medallion Series

Genie Medallion-serien är en garageport fjärrkontroll utformats så att den kan programmeras snabbt för att vara kompatibla med din elektriska garage dörröppnare. Precis som alla andra elektroniska enheter, kan du ha drabbats av fel eller buggar, såsom din dörr inte öppnas när du trycker på knappen. Det finns snabba sätt att felsöka problemet med din Genie. Saker du behöver
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera sensorn LED varningslampa på motorn monteringen av enheten. Om sensorn LED blinkar, finns det ett problem med sensorer, som kan hindra din Genie kontroll från att arbeta. Rengör sensorerna noggrant med en mikrofiberduk och plugg trådarna på sensorerna ordentligt i sina hamnar.
2

Kontrollera garageporten för och rensa eventuella hinder som hindrar den från att stänga helt. Om området är blockerad, kommer dörren lyfter upp varje gång det träffar hindret.
3

Kontrollera den röda sladden nödupplåsningen på motorn monteringen av enheten och kontrollera att det inte har dragits. Om det har, kommer dörren inte höja eller lägre. Återställ sladden om det har dragits.
4

Skjut batteriluckan bort från baksidan av fjärrkontrollen och byta ut de gamla batterierna mot nya.
5

Tryck på den översta knappen på fjärrkontrollen. Om fjärrkontrollen ändå inte fungerar, programmera den enligt instruktionerna för din specifika Genie Medallion modell (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89452.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.