Hur Trim en Glasfiber Hood

Trimma vikt från ditt fordon ökar prestanda och bränsleekonomi. Byta paneler stål med glasfiber delar betydligt minskar den totala vikten av ditt fordon. Glasfiber kroppsdelar har en justering beräknas i flänsarna eller har ökat fläns längder för att stödja den delen under transporten. Trimning av överskottsmaterial från en glasfiber huv gör huven att sitta rätt på fordonet och rikta med karossdelar kring huven. Använda fel verktyg skadar Glasfiberhuven. Saker du behöver
Pencil
Måttband
Kombination kvadrat
0,040 cutoff hjul
Vinkelslip 100-slippapper
Visa fler instruktioner

1

Ställ Glasfiberhuven på fordonet. Rest slutet av pennan på flänsen kör runt huven, med avsmalningen på pennan leder till den punkt som vilar på toppen av en fender. Dra pennan längs fender för att markera platser huven sitter högre än fender. Ta bort fläkten från fordonet.
2

Lay huven uppifrån och ner på en stabil arbetsbord. Mät avståndet från toppen av huven till blyertslinjen närmast flänskanten med ett måttband. Ställ en kombination fyrkantig klinga till det uppmätta avståndet.
3

Ställ basen av kombinationen torget mot kanten av flänsen vänd bort från arbetsbordet. Ställ en penna mot slutet av torgets bladet. Dra torget och penna längs flänsen för att markera snittet platsen på hela huven flänsar.
4

Bifoga en .040 cutoff hjul till en vinkelslip.
5

Klipp längs blyertsmarkering gjorts med kombinationen torget, med cutoff hjulet. Flytta långsamt för att undvika sprickbildning flänsen av glasfiber huv.
6

bort vassa bitar av glasfiber från klippkanten genom slipning flänsen med 100-slippapper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88739.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.