Gör-det-själv LED Light Bar

Några Light Bar tillverkarna tillhandahåller en CAD (Computer Aided Design) program som gör att du kan designa din egen ljus bar i stället för att köpa en off-the-shelf lösning. Denna programvara kan du bestämma egenskaperna hos LED. Designa gör-det-själv-ljus bar innebär att man väljer lysdioderna, bestämma framåtvänt och bakåtvänt positioner, storlek och monteringslösningar. När du har byggt ditt ljus bar med hjälp av CAD-program, du e-post planerna till tillverkaren. Saker du behöver
Internet Explorer
Visa fler instruktioner
1

Bläddra till en tillverkares webbplats, till exempel, Whelan Engineering Bolagets "Centurion Build-A-Bar" ljus bar guiden. Klicka sedan på "Whelan WeCad" länken och klicka på "Install". Låt programvara för att ladda och sedan gå med slutanvändaren licensavtal.
2

Klicka på ett modellnummer i "Starta en ny design Light Bar" på "Välkommen till Whelan WeCad" skärm. En grafisk representation av den främre ytan av ljuset baren visas. Klicka på ett av blocken att välja de attribut för lysdioden. Till exempel, om det första blocket, välj "700 LED." Den grafiska representationen av detta ljus kommer att anges. Välj fler alternativ som "4500 Rotator" eller "700 Linear LED." När du väljer LED, ytterligare attribut kommer att göras tillgängliga, som färg. Addera 3

Titta på höger sida av skärmen och du ser raderna av LED dig " re byggnad i ditt ljus bar. Den "List Price" av gör-det-själv LED Light Bar kommer att beräknas under konstruktion och visas i det nedre högra hörnet.
4

Välj den typ av fästen du vill från " monteringsfästen "fliken, och sedan ange din kundinformation, som inköpsordernummer. Klicka sedan på "File" och "e-post till Whelan." Vidare "Spara" alternativ finns också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89659.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.