Hur Wire en Trailer Connection

En trådbunden anslutning överför kraften från dragfordonet till släpets lampor, och detta görs vanligen genom bilens bakljus ledningar. Vissa fordon kommer förberedd för en släpvagn sele och kräver endast koppla in en egen ledningsdragning kit. Kontakta din lokala butik trailer försörjning för att avgöra om ditt fordon är denna typ. Anslutning av selen till bakljus är en process av försök och misstag. Med några vanliga verktyg och lite tålamod kan du installera en släpvagn kontakt. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
Fyrpolig kablage
Scotchlok kontakter
Buntband
Eltejp
Visa mer instruktioner
1

Öppna bagageluckan, baklucka eller lucka på baksidan av ditt fordon. Ta bort skruvarna som fixerar bakljus innanför locket på fordonet med hjälp av en skruvmejsel. Det är oftast bara två skruvar.
2

Dra bakljus ledningar kontakterna från sina hålor och koppla bort bilens kabelhärvan. Det är normalt en låsmekanism som måste frikopplas innan du kan separera sele.
3

Vrid tändningen till "power on" läge och aktivera positionsljus med förarens reglage .
4

Fäst 12-volts testet klipp ljus alligator till en bit av metallen nära förarsidan bakljus. En bult huvudet gör en bra jordpunkt.
5

Probe selens ren metall anslutningar tills testet tänds. Detta indikerar att du har hittat rätt tråd för positionsljus. Upprepa denna process för att hitta strömkablarna för höger och vänster signaler.
6

Anslut släpvagn sele brun kabel till strömkabeln för positionsljus med en Scotchlok kontakt. Detta fungerar genom att placera en tråd i varje lucka och stänga grinden. Anslut den gröna kabeln till höger blinkers strömkabeln, den gula sladden till vänster blinkers strömkabeln och den vita ledningen till alla svarta (negativa) ledningen med Scotchlok kontakter.
7

Wrap varje anslutning i eltejp för att skydda dem från väder och vind.
8

Kör kabelstam till fordonets dragkrok, det fästs med buntband längs vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89571.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.