Hur man installerar en spoiler

En bakre spoiler monteras under den bakre stötfångaren luckan och sträcker längden av stötfångarhöljet. Detta ger bilen ett eget utseende, gör bilen verkar lägre och om de används tillsammans med sidokjolar och en främre spoiler, kommer hela bilen verkar mycket lägre. Body butiker kommer att installera bakre läpp spoilers men till ett högt pris. Lär dig hur du installerar en bakre spoiler för dig själv och spara pengar. Saker du behöver
Skruvar Drill
/bultar
dubbelhäftande tejp
tvättsprit
Rag
Måttband
Markeringspenna
Visa fler instruktioner
1

Läs riktningar som kan ha kommit med den bakre spoiler. Vissa lip spoilers kommer med en monteringssats men de flesta gör det inte.
2

Mät hur lång tid det bakre spoiler är och sedan mäta och markera exakt där du vill att den ska monteras under bakre stötfångarhöljet . Addera 3

Rengör området under stötfångarhöljet och på den bakre spoiler med tvättsprit och en trasa.
4

Applicera dubbelhäftande tejp till den bakre spoiler. Placera spoilern på stötfångarhöljet i området du markerat. Tryck ordentligt. Dubbelhäftande tejp ensam kommer inte att hålla den bakre spoiler till bilen, men det kommer att hålla spoilern på plats mellan bultar /skruvar för att hålla eventuella luckor bildas.
5

Använd borren och borra genom hålen i den bakre spoiler och i stötfångarhöljet. Montera skruvar eller bultar i dessa hål för extra styrka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87844.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.