Hur man använder en bild på en väggmålning för en motorcykel Paint Job

Till skillnad från en enkel design som ränder eller flammor som kan göras med hjälp av schabloner, måla väggmålningar med fotografier bör göras av en professionell konstnär. Annars din väggmålning kan se ut som en amatör målat den. Graffiti, tatuering och storskalig väggmålning konstnärer brukar ha de färdigheter som krävs för att skapa en liten väggmålning på din motorcykel, men du kan också hitta professionella bil målare för att göra jobbet. Tänk på att om din artist inte använder billack du måste ha din målning tätas med något som karnaubavax. Instruktioner
1

Välj den bild du vill konstnären att använda som referens. Exempel på populära ämnen med en bild av en avliden nära anhörig, bilder på barnen, eller en religiös symbol. Du kan också överväga en berömd eller gynnad konstverk eller ens landskap från din hemstad.
2

Bestäm var väggmålning ska gå. Vissa människor gillar att använda hela motorcykeln för sina väggmålningar och lägga relevanta bilder till hjulen och styret samt andra små eller tafatt placerade delar. Till exempel kan den största delen av väggmålning baseras på ett fotografi av en superhjälte som Batman. Det kan finnas bilder av fladdermöss flyger runt motorcykeln medan en bild av bat-signalen kan göras till en annan väggmålning på baksidan av motorcykeln. Andra människor föredrar att ha en övergripande enkel design med en enda väggmålning i en märkbar plats såsom bensintanken, nedanför vindrutan eller någon plats som har en större yta.
3

Hitta en konstnär att måla väggmålning på din motorcykel. Du bör leta efter en artist vars stil passar den bild du vill att din väggmålning ha. Om du inte vet några lokala konstnärer går till butiker billack eller titta på nätet. Webbplatser som DeviantArt och Etsy har många artister som kan sökas efter plats och stil. Helst konstnären borde veta hur man använder sprayfärg eller en air brush maskin. Vissa artister Använd penslar, men borstad på färger oftast behöver en extra överlack för att få dem väderbeständigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88562.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.