Hur hittar man GCWR av ett dragfordon

När fordonet - bil, pickup eller husbil - överstiger dess bruttovikt rating kombination vikt, du driver en överlastad bil. Det kommer att överhettas när bilen kämpar upp ena sidan av ett berg och släpet kommer att driva det som det går ner på andra sidan, ibland hårt nog att det kommer att driva bogsera fordonet utom kontroll. Du kan undvika detta genom att hitta bilens GCWR - det magiska numret tillverkaren tillhandahåller för den kombinerade maximala vikten på din bil och vad den bogserar - innan du någonsin krok som trailer upp till det. Saker du behöver
Brick
Pipe
2-by-4
Visa fler instruktioner
1

Öppna bilens dörr och titta på dörrposten. Leta efter bokstäverna "GCWR" på en av klistermärken. Anteckna vikt visas.
2

Hitta vikten av fordonet du kommer att bli bogsering. Du kanske upptäcker vikten av en trailer på släp tungan. Tomvikt varje registrerat fordon är noterat på titeln eller registrering. Om vagnen kommer att bära något, som frakt eller en båt, måste du ta hänsyn till den tyngd samt när du lägger upp allt.
3

Lägg vikten på fordonet du planerar att bogsera till vikten av dragfordonet. Subtrahera denna vikt från GCWR. Ett positivt resultat är det högsta totalvikt av förare, passagerare, bränsle och bagage att bilen säkert kan bära. Ett negativt resultat betyder att du redan har överskridit den maximala GCWR på dragfordonet och kan inte bogsera frakt eller fordonet på ett säkert sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89724.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.