Hur man tar bort spoilern Från en Hyundai Coupe

Spoilern på Hyundai Coupe är installerad genom att borra hål i bakluckan, och sedan fästa spoilern med lim och tunga bultar. Ta bort en spoiler är mycket enklare än att installera en. Du kan ta bort spoilern från din Hyundai Coupe i ungefär en timme med rätt verktyg. Innan du börjar, bör du inse att processen kommer att lämna hål i din stam som kommer att behöva kopplas upp. Saker du behöver
Tänger
Hylsnyckel
värmepistol eller hårtork
Goo Gone eller liknande lösningsmedel Pluggar
(på bål hål)
Visa fler instruktioner

en

Öppna din stam och avlägsna bagagerumsinsatsen från den övre delen av bagageluckan. Undersök spoilerns monteringsaggregatet att kontrollera att du har rätt verktyg för att ta bort den. Den exakta sammansättning kommer att bero på vilken typ av Hyundai fordon du har och om spoilern är en fabriksmonterad spoiler eller en eftermarknad förinstallerade spoiler.
2

bort spoilern bultar. Wing spoilers har oftast fyra skruvarna (två på varje sida) och vanliga spoilers brukar ha fem (i mitten).
3

stänga bagageluckan och tillämpa en värmepistol eller hårtork runt basen av spoilern där den möter bagageluckan. Eftersom spoilern är fäst med starkt lim och skruvar, måste du värma upp limmet så att du kan ta bort spoilern.
4

Ta spoiler bort och ställ den åt sidan. Om du har använt värmepistol eller hårtork ordentligt, kommer det lossna ganska enkelt.
5

Rengör monteringsplatsen noggrant för att avlägsna limrester. Normal fordonsindustrin tvål fungerar inte, använd istället ett lösningsmedel såsom Goo Gone
6

noga granska storleken på hålen i bakluckan.. Köper rätt storlek plugg att installera i hålen tills du kan ha hål fyllda av en professionell. De pluggar kommer att hålla den från att regna i din stam.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87951.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.